VNV Fair op Eiland van Maurik

6 en 7 september organiseert de VNV haar eerste eigen fair als integraal onderdeel van de Hengelsport Outdoorfair. Integraal wil zeggen dat er niet extra betaald hoeft te worden voor het vliegvisgedeelte. 

Actueel nieuws over de VNV fair lees je op http://www.vnv.nu
Voor de Hengelspost Outdoorfair: http://hs-outdoorfair.nlHet wordt vooral een fair van mee kunnen doen in laagdrempelige workshops. Een vliegvisfair voor de beginner, de gevorderde maar zeker ook mensen die nog niet begonnen zijn met vliegvissen.

Er worden workshops gegeven buiten op de castingbaan en binnen in een grote hal verdeeld in vijf clusters. Deze clusters zijn ingedeeld op watertype. Iedere bezoeker wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan de workshops. De workshops worden gegeven door een aantal gerenommeerde en enthousiaste vliegvissers en werpinstructeurs die hun sporen verdiend hebben. Lees daarom de komende tijd de Nieuwsbrief van de VNV en kijk regelmatig op onze website voor verdere informatie per cluster. 

De clusters op watertype zijn:
-Stromende beken (zoals Duitse, Belgische en Nederlandse beken)
-Polder
-Reservoir (Vijvers, meren en plassen)
-Grote Nederlandse Rivieren
-Kust en estuarium

Ook voor de jeugd die een vlieg wil binden is er een aparte hoek ingericht. Het binden van een vlieg door de jeugd is een onderdeel van de carrousel welke georganiseerd wordt door Sportvisserij Nederland.
Naast korte presentaties en de workshops zal er ruimschoots gelegenheid zijn om vragen te stellen of van gedachten te wisselen. Een fair zonder de mogelijkheden uw vliegvismateriaal aan te vullen is ondenkbaar. Een aantal in vliegvissen gespecialiseerde detailhandelaren hun goederen en diensten aanbieden.

Zoals altijd zal de VNV op de Hengelsport Outdoorfair samenwerken met Sportvisserij Nederland waar dit mogelijk is.

De toegangsprijs voor de totale fair is € 10,=

Koop nu eenvoudig uw tickets online met € 2,50 korting en ontvang direct de bestelbon.
Dit geldt als geldig toegangsbewijs voor de Hengelsport Outdoor Fair 2014, dus PRINT deze uit. Betaling eenvoudig via iDEAL.
Voor de leden van de VNV zit er in De Nederlandse Vliegvisser 110 een kortingsbon.
Deze is aan de kassa in te wisselen en geeft ook recht op een korting van € 2,50.

Parkeren op het Eiland van Maurik kost € 5,00.