Snoekvissen

Zaterdag 19 december 2015

Als het weer het toelaat gaan we zaterdag 19 december de snoeken belagen in de Jaarlasloot bij Wetsens. Deze plaats ligt een paar kilometer ten noordoosten van Dokkum. De plaatsen waar we gaan vissen liggen niet ver van elkaar. Afhankelijk van de opkomst delen we de ploeg in kleinere groepjes. Thijs en ik brengen jullie op de diverse locaties.


Verzamelen in Dokkum:
Tijdstip : 10.15 uur
Plaats : Eetcafé "De Koffiebranderij"
Parkeren : Parkeerterrein "De Helling" vlak bij molen De Zeldenrust

Het parkeren hier is gratis en vlak bij het centrum. Je gaat de loopbrug over richting centrum, rechtdoor en aan het eind (50m) van De Koekebakkerssteeg zit links De Koffiebranderij.

Afsluiting visdag:
Tijdstip : 16.30uur in Hotel Van der Meer
Plaats : Woudweg 1 - 9101 MB - Dokkum

Het restaurant zit aan de Woudpoortbrug waar je richting centrum Dokkum gaat. Bij Hotel Van der Meer is aan het water parkeerplaats, maar die is snel vol. Honderd meter de Woudweg op (vanaf het centrum) is rechts een gratis parkeerterrein "Lutjebleek".

Mocht je vragen hebben dan mag je mij bellen, b.v. over de hoeveelheid snoeken die je voor deze dag zou willen reserveren en de afmetingen ervan. Ook de plaats waar je ze wilt vangen kan je dan even doorgeven (graag coördinaten doorgeven) . Dan ga ik communiceren met die snoeken om op het juiste tijdstip daar aanwezig te zijn.

Tel.:  06 51620119 of 0511-424269
Laten we hopen op een mooie snoekdag.
Groet, Leo Daane